(ID:303) Ondernemend leiderschap van de ALLE betrokken partijen

Mansveld Projecten & Services B.V.
Advies, Ontwerp, Realisatie en Onderhoud van Elektrotechnische Installaties

AddressLe Havre 1, 5627 ST, Eindhoven, Nederland
URLwww.mansveld.nl
ContactJan-Dirk van de Laar, Directeur, jan-dirk.vandelaar@mansveld.nl
Line of industryContracting; Consulting and Design services; Maintenance services; Financial services; Manufacturer/Supplier; Research; Government; Project development; Real estate; Welfare
Area of expertiseDesign; Construction; Power generation and conversion; ICT; Maintenance; Installations
Size51-250 employees

Role of company/organisation

Mansveld is een regionaal verankerde “system integrator” die haar gedachtegoed, het op een duurzame integrale wijze ontwikkelen van projecten in elke schaalgrootte, meer dan 50 jaar lang met succes in praktijk brengt. Mansveld heeft kennis vd professionele bouw en vastgoedbranche die, uit overtuiging over de noodzaak, een duurzame integrale aanpak heeft eigen gemaakt. Deze aanpak is gebaseerd op vertrouwen, respect, evenwichtige verdienmodellen, exploitatiegerichtheid, inspirerende regie en een synergetisch project informatie netwerk (SPIN). I.c.m. onze brede expertise, innovatiekracht en creativiteit leidt deze aanpak tot buitengewone oplossingen. Onderzoek toont aan dat deze aanpak leidt tot een kostenbesparing van 10%, een budget-neutrale verduurzaming en derhalve een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Mansveld is een integer, transparant en door MVO gedreven system integrator met aantoonbare samenwerkingservaring en een door nieuwsgierigheid geprikkelde innovatiedrang.

Opportunities for collaboration

Mansveld heeft een aantal innovatieve ideeën voor de door de gemeente Eindhoven gedefinieerde ambities. Gezien de grote belangstelling voor dit gemeentelijk initiatief zal aantal en originaliteit van ingebrachte ideeën ongetwijfeld hoog scoren. Onze kracht ligt in het evenwichtig verbinden van alle denkbare expertise en het op integrale wijze inpassen van bruikbare ideeën. Ondanks de reeds binnen Mansveld aanwezige kwaliteiten staan wij altijd open voor toetreding van partijen die eventuele leemten opvullen en ons duurzame integrale gedachtengoed omarmen (o.a. DIO-bedrijven) Mansveld heeft zich verdiept in “The Natural Step” vd Gemeente Eindhoven en is voornemens deze methodiek in te passen in haar werkwijze. Ter bekrachtiging van onze samenwerkingsbereidheid en onze overtuiging vd Integrale-aanpak sloten wij op 02-07-2008 het ‘Convenant van Eindhoven’ met uw toenmalig Wethouder Economische Zaken.

Description of idea

Rating
You need to log in to be able to vote

Please rate this idea!
Click on Vote and view to see the results.

In de bijlage staat een verzameling aan ideeën verdeeld naar de ambities van de gemeente Eindhoven.

Illustrating file7. SlimVerduurzaamen Brainstorm Gemeentegebouwen Ideeen bijlage vraag 9.docx
Type of ideacombination of product and service
Category of ideatechnical; design; work flow; financial
Enabling conditions• Ondernemend leiderschap van de ALLE betrokken partijen incl. gemeente en burgers • Consistent beleid om toekomstvisie te blijven volgen • Financiering en reserveringen voor de toekomstambities • Dialoog met gebruikers van de stad t.b.v. draagvlak • Basic high tech infrastructuur

Stage of development

Underpinned innovation: it has not been used in practice yet but it is well underpinned.

Substantiation stage of development

Alle ideeën kunnen uitgevoerd worden met bewezen technologie.

Provability contribution to sustainability

Underpinned contribution to sustainability; this can be shown on the basis of experiments or calculations.

Step in the right direction

Alle ideeën geven een positieve bijdrage aan de ambities waarbij met respect de Brainport gedachten geïmplementeerd wordt.

Flexible idea

Het is een cyclisch proces. Doordat je de maatschappelijke ontwikkeling en de behoefte van gebruikers continue monitort en evalueert, kan direct worden ingesprongen op veranderingen.

Good investment

Alle ideeën geven een positieve bijdrage aan de ambities waarbij met respect de Brainport gedachten geïmplementeerd wordt. Het is een cyclisch proces. Doordat je de maatschappelijke ontwikkeling en de behoefte van gebruikers continue monitort en evalueert, kan direct worden ingesprongen op veranderingen.

TurTur Innovation Transitions